A helytakarékos beépített szekrény

 

Beépített szekrényt Pici lakását szeretné otthonossá tenni, anélkül, hogy túlzsúfolt lenne? Szeretné praktikus tárolókkal felvenni a harcot a rendetlenséggel szemben, de egy standard szekrény sehová sem fér be?

Használja ki lakása legapróbb, rejtett zugait is! Erre a legjobb megoldás lehet a beépített szekrény. Ez a típus manapság egyre divatosabb, hiszen praktikusság és esztétikusság iránti igénye egyszerre elégíthető ki vele. Képzelje csak el, hogy akár a lépcső alatt rejlő kihasználatlan teret is szekrénnyé, tárolóvá alakíthatja. Egyedi igény szerint készíttethet tolóajtós szekrényt, kihasználva a lakása előnytelenebb részeit is, lehet padlótól mennyezetig tartó is akár. Gardróbot nem csak ruhák tárolására használhatunk, de egy okosan megtervezett és kivitelezett bútorral akár percek alatt átalakíthatjuk a nyugodtság szigeteként funkcionáló nappalinkat egy barátokkal való közös filmezés helyszínévé, a beépített szekrényben ugyanis nem ritka eset, hogy tv, hifi berendezés is helyet kap.

Ha Ön is egyedi bútort szeretne, és nagyszerű lakberendezési lehetőséget lát a beépített szekrényekben, forduljon hozzánk bizalommal!